Glenbrook

An unusual rolling site with a stream running through it in Spring Valley provides the setting for this new house. Replacing an earlier home on the lot, this Tudor-style design provides all the amenities of modern living in a tradional house form. A center hallway connects the front door directly to the Family Room and expansive rear gardens beyond. This room opens onto a generous Kitchen, which links by a back hallway to the Dining Room, as well as to the Garage. This hallway also connects with the Living Room and a Library beyond, which looks out onto a garden and water feature.

The Second Floor and Attic contain a Master Suite and four additional bedrooms. At the lower level, recreation space abounds, including a small theater for viewing films.

Construction is expected to start in the fall of 2015.

BACK TO TOP